onderhoud gasketel

Van onderhoud gasketel tot herstelling dak

U mag altijd op SCV bvba blijven rekenen. Hebt u ons bijvoorbeeld nodig voor het onderhoud van uw gasketel? Of voor een herstelling aan uw dak? Wij staan paraat.

Onderhoud van uw gasketel: uw garantie voor gemoedsrust

Wist u dat de Vlaamse overheid een tweejaarlijks onderhoud van uw gasketel verplicht? Reken op een erkende technicus zoals SCV bvba. Eerst controleren wij uw toestel tot in de puntjes, daarna ontvangt u uw reinigings- en verbrandingsattest. U bent dan in orde voor uw verzekering. En het onderhoud van uw verwarmingsketel heeft nóg voordelen. Want het optimale verbrandingsproces is goed voor uw energiefactuur én uw ecologische voetafdruk.

Geen zin om zelf de agenda voor het onderhoud van uw (Vaillant-)ketel bij te houden? SCV bvba doet het voor u. U ontvangt een bericht wanneer het tijd is voor een nieuwe beurt.

onderhoud gasketel service
onderhoud gasketel afstelling

Herstelling: snel en efficiënt:

Ook al past u het onderhoud van uw gasketel netjes toe, er kan altijd een mankement opduiken. Hangt er een raar geurtje in huis? Worden uw radiatoren niet warm? Of maakt uw toestel veel lawaai? Tijd om er een vakman bij te halen. Ons motto: voor elk probleem bestaat een oplossing. Daarom vertrekken wij pas als u die gekregen hebt.

Ook voor de herstelling van uw sanitair, dak en toestellen voor hernieuwbare energie zit u goed bij SCV bvba.

SCV staataltijd voor u paraat

Het onderhoud van uw gasketel? De herstelling van een lekkende kraan? … Het is voor ons geen last, maar een lust. Omdat we trots zijn op ons werk. Wat we doen, doen we goed. Bel ons de klok rond, ook in het weekend. Wij helpen u uit de nood.

U krijgt meteen een duurzame en efficiënte oplossing. Want snel snel iets opkalefateren? Dat is niet onze stijl.

In de problemen? Straks niet meer.

Als u nú belt voor het onderhoud van uw gasketel, de herstelling van uw doorlopend toilet, …